Meld je snel aan voor de seminar
Blijven uw klanten weg? Of winnen winkelbezoekers alleen advies bij u in om daarna op internet te surfen naar de laagste prijs? U bent niet de enige. Wij geven u in slechts 3 uur inzicht hoe u als winkelier de tactieken van succesvolle webshops zelf kunt gebruiken voor uw eigen winkel.

Unique video header

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit. Suspendisse nec urna et nulla viverra semper.

Watch video

Full featured theme

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse nec urna et nulla viverra semper.

View blog

Numerous shortcodes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse nec urna et nulla viverra semper.

Shortcodes

Fully customizable

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse nec urna et nulla viverra semper.

Customize

Blijven uw klanten weg?

Of winnen winkelbezoekers alleen advies bij u in

om daarna op internet te surfen naar de laagste prijs? U bent niet de enige.
Wij geven u in slechts 3 uur inzicht hoe u als winkelier de tactieken van succesvolle webshops zelf kunt gebruiken voor uw eigen winkel.

Het webshopmysterie ontrafeld

webshop-kluisHelaas worstelen veel gepassioneerde winkeliers met de vraag: hoe kan ik opboksen tegen deze oneerlijke concurrentie? Hoe kan ik opboksen tegen webshops met lagere prijzen? Wij hebben het mysterie voor u ontrafeld. In ons seminar “Win het van de webshop” laten we zien hoe u er voor zorgt dat klanten juist bij u kopen (en ook blijven kopen).

Win het van de webshop

met 3 eenvoudige inzichten

In slechts 3 uur krijgt u 3 inzichten die essentieel zijn voor uw eigen succes:

  1. U krijgt inzicht in de ware beweegredenen van uw klant: is prijs echt de reden waarom zij uw kassa links laten liggen?
  2. U neemt een kijkje in de geheimen van succesvolle webshops. Vraag u zich nooit af, waarom zijn zij eigenlijk zo goed? Wij hebben gelukkig het antwoord.
  3. En aan het einde van deze 3 uur weet u hoe u meer betalende klanten krijgt. Niets staat uw succesvolle winkel in de weg.

Ontmoet onze ViaViaDeal Brains

Wij inspireren en activeren

Dit seminar wordt gehost de twee ervaren ondernemers Giovanni Vriens en Manuel Carillio:

Profielfoto Giovanni Vriens

Giovanni Vriens

Manuel Carillio

Manuel Carillio

Giovanni Vriens kent winkeliersland als geen ander door zijn jarenlange ervaring in de winkelautomatisering. Hij heeft meerdere succesvolle bedrijven opgestart zie Linkedin en het is zijn levensdoel om kennis te delen en nu dus ook met u. Meld u daarom direct aan.

Manuel Carillio is coach en spreker in hart en nieren. Het is zijn passie om mensen boven zichzelf uit te laten stijgen. Wat anderen over Manuel zeggen: “deze inspirator heeft mij inzichten gegeven die mijn werk en leven echt veranderen.” Beluister de vele referenties zelf www.modusoperadi.nl en meld u direct aan voor ViaViaDeal

 

MooiLogisch

Betaalbare marketing? Dat is MooiLogisch!

Gedurende de middag heeft u bovendien de mogelijkheid gratis advies in te winnen bij Melanie van Norden, eigenaar van MooiLogisch [link apart tabblad naar http://www.mooilogisch.nl]. MooiLogisch gelooft in de kracht van de kleine ondernemer. MooiLogisch ondersteunt daarom winkeliers met betaalbare en begrijpelijke marketing en communicatie. Zoekt u handvatten voor betaalbare marketing? Zoek Melanie op tijdens of na het seminar “Win het van de webshop”. Bent u er ook bij?

Contact

We zien u graag op onze kosteloze seminar

How much is 2 + 2 =

Go to top